Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cole és Dylan anyukáját Melanie - nek hívják.  Imádja Cole - t és Dylan - t s tudni illik azt is , hogy szive csücske még Sarah , Dylan volt barátnője. Sarah  a család jó barrátjainak , Adam Johns- nak és a feleségének Joanne - nak az egyszem lánya. Melanie azt akarta , hogy Dylan és Sarah házasodjanak össze , ami majdnem meg is történt . Az eljegyzés meg is történt , de Dylan Ágó miatt szakított Sarah , val. Nagy szerelem volt az , amit Dylan az ismeretlenért csak úgy eldobott, s ki tudja , hogy miért , de az nayja ebbe soha nem nyugodott bele. Mikor megtudta , hogy Dylan barátnőt is hoz , rögtön felhívta Sarah - t és odahívta , hátha akkor Dylan szívében megint fellángol a szerelem. 

- Szia anyu! - köszönt Dylan és Cole anyjuknak , mikor beléptek a házba.  A nagy bemutatkozás , ölelkezés , köszöngetés után Melanie így szólt:

- Nézd csak ki og itt aludni nálunk egy darabig! - kiáltott az anyjuk. A lépcsőről egy lány lépdelt le.

- Sarah! - kiáltott fel Dylan-  De jól nézel ki!

- Hello , Dylan! Ó köszi , te sem nézel ki rosszul a történtekhez képpest. Mindenki jó pofát vágott. Megebédeltünk , aztán mindenki lefeküdt a saját szobájába. Én , Edi , Kit és Ágó egy szobát kaptunk .  A fiúknak  és Sarah- nak külön szobája volt.

Egy darabig Melanie szó nélkül , erőltetett mosolygással tűrte Ágó jelenlétét , de egyszer csak megunta és egy ravasz tervet eszelt ki , amiben , szó mi szó Ágó is segített. Este éjfélkor Ágó egy pókepaklival lopódzott be Dylan szobájába.

- Psszt! Alszol még? - kérdezte.

- Csak aludtam. Mit keresel te itt? Ez elég félreérthető , ahhoz képpest , hogy 4 - őtöknek tisztasággyűrűtök van.

- Jajj! Nem tudok aludni, csak játszani szeretnék veled egy pókert.

- Hát... - nézett az órájára Dylan. - még egy belefér.

Épp akkor ment arra  Sarah , éppen egy kis vizért a konyhába , mikor meghallotta , hogy  Dylan szobájában  dúl az élet. Igaz tudta , hogy Dylan szobája mos kaszinóvá változott, de egy ravasz cselt eszelt ki...

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.