Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Végre eljött a nap! Megjönnek a rokonok. Izgatottan várakoztunk a repülőgépen, míg nem egyszer csak egy gyönyörű Wizz Air gép jelent meg a magasban. Éreztem , hogy rajtuk ülnek a rokonok! A gép leszállt. Végiggurult a leszállópályán . Aztán kiszálltak belőle az utasok. Először egy japán férfi , aztán egy erősen vörös hajú , szeplős fiatal nő ( Texas - i lehetett) , aztán egy öreg bácsi , aztán pedig ....

- Anyu! Timi! .... Peti?! - kiáltottam.Aztán szép lassan felbukkantak Kit szülei Mikivel és  Tomival. Végül , de nem utolsósorban pedig Ágó szülei , testvérei és a nagymamája. Legnagyobb meglepetésünkre pedig ott volt Balázs is , Peti legjobb haverja. Ám nem egyedül jött! Hozta magával a barátnőjét is , aki nem volt más , mint  a " Sulidíszítés,, és a "Csónakázás,,  fejezetből megismert Dóri. A nagy bemutatkozás után jött egy ünnepi vacsora is .A másnapot aztán egy szuper kis plázás délelőttel kezdtük. A plázában ott volt  "manók " kíséretében "maga  a Télapó".Egy arany színű kis széken ült , a karfáját piros szalag díszítette . Mellette 3 kis zöld- piros harisnyás , fehér inges , zöld mellényes , piros rövidnadrágos kis manók voltak.  Előtte sok sok kis copfos kislány és galléros kisfiú várakozott  hosszú sorban.  Néha néha a jól kipirosított Télapó fel , fel kiáltott: - Hohohó!

Aztán egyszer csak egy kis rózsaszín ruhás , göndör , szőke, copfos hajú kislány került sorra.

- Hóhohó! Boldog karácsonyt! Mi a neved, kislány?

- Suzy!

- Mit kérsz karácsonyra  Suzy ?

- Boldog karácsonyt,  Mikulás!  Hát én egy ...- a zsebében kotorászott , majd egy gondosan összehajtott papírt vett elő. Kihajtotta . Biztos volt vagy másfél méter hosszú! - Én egy pónit , egy zenélő barbie babát , egy macskás pulóvert , egy Lilybelle babát ........( 120 dolog után ) .... - Egy korcsolyát és végül , de nem utolsó sorban egy barbie palotát kérek.

- Hát , Suzy , tudod ennyi sok mindent a Télapó sem bír el a szánján!

- Ezt azt jelenti , hogy nem kapom meg ezeket?

- Attól félek igen! HOHÓHÓ!

-  Mi?!- mondta bosszankodva a kislány- Te rossz Télapó vagy és a szakállad sem igazi!

- Na ne viccelj , kislány! Az én szakállam igazi! - mondta vörös fejjel a bácsika.

- Igen? Hát akkor ...- és a kislány akkorát húzott a "Télapó"  szakállán , hogy az menten leszakadt  és a ragasztó még egy kis bőrt is levitt a bácsika arcáról.

- AUUU! - kiálltott az ember. Erre a kislány leszállt.

- Mondtam , hogy nem igazi! - mosolygott és jól belerúgott a hamis Mikulás lábába.

- Te kis ördög! - kiáltott a bácsika.  Erre a kislány anyja odament, kézenfogta lányát és egy pofon adott a szegény csórikámnak. Pont arrra a helyre, ahol a kis sebek voltak , a ragasztó miatt. Tátott szájjal figyeltük ezt a jelenetet.

- Szegény gyerekek! - mondtam- Lehet , hogy mostmár soha többé nem hisznek a Mikulásban? - Mindenki sajnálta a gyerekeket , no meg a hamis Télapót is. Csak 2 ember röhögött mögöttünk. Na valyon kik?

- Hahaha! Ez jó volt! Igazán... haha .... igazán vicces volt hahahahahahahahaha! -  hahotázott Kit.

- Hát ez király volt! Hahahaha! Kár , hogy nem tudom most megnyomni az újrajátszás gombot! Hahaha! - röhögött Peti enyhe gonoszsággal a képén. Kérdőre vont szemmel néztünk rájuk , mire ők abbahagyták. Bár utána még egy kicsit kuncogtak magukban. Később elmentünk egy állatkereskedés mellett.

- De jó lenne egy vadászgörény!- sóhajtozott Peti.

- Na nekem kell egy görény! - tapadt a kirakat üvegéhez Kit.Hirtelen egymásra néztek , de rögtön elkapták  tekintetüket , mikor észrevették , hogy a másik is őt nézi. Már ekkor izzott köztük a levegő.....

Egyszer csak úgy döntöttünk, hogy  elmegyünk egy szép múzeumba. Kit és Peti persze inkább otthon maradt , mondván:

- Inkább rágcsálok egy élő  denevért ( lásd: Ozzy  Osbourne) , mint hogy egy unalmas múzeumban mumifikálódjak!- Ez igen csak  furcsa kijelentés volt , hisz nem hiszem , hogy bármelyikük is tudta volna , hogy pontosan mi is az a mumifikálódás. Ők úgy tartják , hogy Tutanhamun is azért lett múmia , mert a tanácsosai rákényszerítették , hogy elmenjen egy könyvtárba! Na szóval épp a Vasembert nézték , mikor vége lett és egy romantikus film jött be.

- Fúj! Ez valami nyálas hülyeség! - szólt Peti.

- Ja. Unalmas és csöpögős! - helyeselt Kit a Tv felé mutatva. De azért egyikük sem váltott volna át egy másik csatornára! A végén a két főszereplő , Kate és James csókolóztak . Erre Kit és Peti összenéztek. Egymáshoz halyoltak és utánozták a főhősöket. Mi épp akkor érkeztünk haza. És mit látunk? A bátyám és az egyik legjobb barátnőm smárol a kanapén!

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

.....

(Lina, 2010.10.27 18:33)

Tök jó! Csak így tovább!

dolgozom rajta

(Szerki, 2010.10.27 17:56)

Dolgozom rajta.
Mi várható?
- a hó helyett a halloween lesz ( valljuk be hó kaliforniában?XDXD Az verte ki a biztosítékot XDXD)
- Újra visszatér: - Sarah
- az emberrabló
- 2 kapcsolat is majdnem tönkre megy
- börtön
- emberölés ?

kisz

(Parmezi, 2010.10.27 17:49)

Kisze- kusza, össze- vissza ez a történet Flo1216!
Nem menő, fabatka