Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Eljött szilveszter napja! A rokonok addigra már hazamentek és Kit is "könnyes búcsúval" vállt el Petitől. Melanie este fél 11 - kor elment , valami szolid kis szórakozóhelyre a legjobb barátnőjével. Mi "fiatalok" egyedül maradtunk. Fergeteges vicceket meséltünk egymásnak. A vicc hevében Dylan benyúlt az egyik szekrénybe és elővett egy üveget.

- Itt van anyu ünnepi wishkyje! Na megkóstoljuk?

- Szerintem ez nem jó ötlet! - szólt Cole.

- Ugyan már!  Csak megkóstoljuk. - szólt és már vette is elő a poharakat. Miután mindenki ivott egyet , megint jött egy kör , aztán megint egy pohár , míg végül az egész üveg el nem fogyott! 

A TV ben egyszer csak ezt mondták be:

- 12 óra van , hölgyeim és uraim! Boldog új évet!

- Koronázzuk meg ezt az új évet egy kis pezsgővel!- kiáltott Ágó félig meddig már be is csiccsentve. Végül még 2 üveg pezsgő is elfogyott.

Aztán másnap reggel.....

Fura egy helyzet volt :

Dylan és Cole a kanapén hevert , kezük lelógott, én a kanapé hátánál ültem , Ágó nemsokkal előttem a földön volt elnyúlva , mint egy béka , Kit pedig egy széken rogyadozott . Kit arra ébredt , hogy valaki a vállát kopogtatja. 

- Mi van! Ú a francba ! Nagyon fájj a fejem! - aztán felnézett és egy rendőr állt előtte.

- Nem  csodálom! - mormogta. Kit a kezére nézett amibe egy baseball ütő volt. Letörölte a csipát a szemeiről és jobban megnézte. A baseball ütő véres volt!

- A francba! Mi történt itt! Semmire sem emlékszem! Jaj! Van egy olyan érzésm , hogy avval a mocsok Logan - al történt valami!

- Jó nyomon jár! - mondta a biztos úr és lebilincselte kit kezeit.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.