Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


- Cole ! Megjöttünk! - kiáltottam , mikor hazaértünk. Ekkor még Dylan - ék a bevársárlóközpontban voltak. - Nézd csak milyen trendi  polót vettem! ...... Cole! - mentem a nappaliba. Cole - t sehol nem találtam.  Bejártam az egész lakást , de Cole - t nem találtam. Aztén bementem a konyhába és ott egy vérfoltot találtam .

- Áááááááá! - sikítottam- Ágó! Kit! Edi! Gyertek!

- Mi a baj! - kérdezte loholva és egyben ijjedten Edi , mivel hallotta a sikoltásomat.

- Nézd! - mutattam rá a csöpp , mégis feltünő foltra a padlón.

- ... Cole ....- kezdett el mondani valamit

- Mi van Cole - al ? - kérdezte a mögöttem álló Ágó és Kit.Mire mi nekik is megmutattuk a foltot.

- Úr Isten ! Ez .. ..  Cole vére?- kérdezte Ágó.

- Ugyan már! - próbált nyugtatni Kit- Biztosan csak egy kis ketchupot tett a hot - dog - jára , de rájött , hogy a közeli hot - dog - osé jobb , ezért elment oda...- Mondta. Mi meg csak úgy értetlenül néztünk rá.- Nem vált be.. mi? Nem vagy nyugottabb igaz? - kérdezte

-Nem ....- ráztam a fejem.

- Hívd föl a rendőrséget! - javasolta Edi. Megfogtam a  telefont , a kezem remegett és csurom víz volt az izzadságtól , majdnem kicsúsazott a mobil a kezemből. Felhívtam a rendőrséget és elmondtam , hogy mi történt. Aztán pedig Melanie - ékat hívtam fel.

" Hol vagyok? ,, - gondolta Cole . Mikor kinyitotta a szemét akkor egy kis szobában találta magát. Nagyon sötét volt , csak az ajtó kulcslyukából szűrődött egy kis fény.Aztán valaki benyitott tűsarkú kopogását lehetett hallani. ..

- Cole! Cole! Jól vagy ? - kérdezte egy női hang .

- Ki vagy? - kérdezte Cole.

- A nagy ő.......

- Mi? Hol vagyok?

- Nyugi! Biztonságban. Fáj még a fejed?

- Aha nagyon , de  mit képzelsz? Hagyjál már.....Auu! - a nő egy jegges zacsit tett cole fejére.

- Na így már jobb -  mondta és megpuszilta Cole száját. Különleges  ízű ajakrúzsa volt .Cole úgy gondolta , ezt az ízt soha nem felejti el.

- Cole! Hol van az én drága fiacskám! - kiabálta Melanie.- Te! Te erkölcstelen nőszemély! - fordult Ágóhoz- Te miattad rabolták el Cole - t! Ha nem találsz ki programot , akkor Cole nem maradt volna itthon egyedül! - szólt dühösen. Ágó , bár tudta , hogy Melanie igazságtalan volt , mégis bűntudattal telve nézett a padló felé.

-Miattad  rabolták el az én fiamat! Miattad! - ismételgette Melanie.Aztán egyszercsak elöntötte az indulat és egy hatalmas pofont adott Ágónak.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

lol98@freemail.hu

(Lina, 2010.10.12 17:34)

Jó rész ...xD