Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


És jöttek a tűzoltók és jöttek a mentők , az eső lassan elállt , atalaj a fű miatt már nem is volt olyan vizes , s szivárvány koszorúzta az eget.De mi csak énekeltünk , táncoltunk a lángoló sulirom előtt. Aztán küldtek a menzáról egy kis kaját , csak egy kis kifli meg egy kis tej volt az  , még is ez jobban esett , mint bármi akkor , mert megosztottuk. Akinek volt pulóverje az leterítette és egy hatalmas piknikszőnyeget csináltunk a leterített pulcsikból .

- Kérsz ?

- Törj egy kicsit nyugodtan!

- Igyál egy kis tejet! -Mondta mindenki egymásnak. Olyan jól esett a gyomrunknak egy kis étel , pláne , ha megosztottuk azt.Ilyenkor látszott meg a testvériesség . A fiúk közül sokan átadták a kiflijüket a lányoknak, mondva:

- Egyétek meg ti! -  aztán mi kettétörtük és a felét visszaadtuk.  Olyan volt ez mint egy hatalmas családi piknik. Aztán egy szőke srác jelent meg a távolban.

- Cole! - Kiáltottam fel-Hogy kerülsz ide? Azt hittem a rendőrök közrefogták a sulit.

- Átküzdöttem magam a zsarukon -mondta komoly tekintettel, de mosolygó szállyal. 

- Nincs semmi bajod?  - simította végig a karom- Aggódtam , már azt hittem .. hogy..

- Látod , kutya bajom! - mondtam vidáman.

- Akkor is ! Bele se merek gondolni , hogy mi lett volna, nekem nélküled! - mondta. Aztán mindketten egymás nyakába borultunk. Ebben a pillanatba a tűzoltók masinája elkezdte pumpálni a vizet , a még az esőben el nem aludt lángokra , s a vízsugár és a szivárvány hátterében én ölelkezdtem Cole - al .

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

lol98@freemail.hu

(Anna, 2010.09.23 21:04)

nagyon jóó durva...de hol maradt Dylan??

kityke97@citromail.hu

(dodi97, 2010.09.23 20:39)

ez de durva...
kicsit nyálas de nem rossz :DD

kityke97@citromail.hu

(dodi97, 2010.09.23 20:39)

ez de durva...
kicsit nyáles de nem rossz :DD