Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ciki egy helyzet volt , de miután kijöttem , még mindig vörösödő fejjel a mosdóból oodamentem Cole - hoz és ezt súgtam a fülébe:

- Jobb lessz ha most megyünk.

- Jó! Ha ezt akarod... - mondta Cole  aki szintén piros volt , mint az erőspaprika.Miután hazamentünk mindenki lefeküdt aludni a saját kis szobájába. ,Én nem tudtam aludni így bementem Cole - hoz.

- Alszol? - kérdeztem

- Csak aludtam. De mit keresel itt hajnali....- azórára nézett. 1 órakkor? - kérdezte. Az ágya szélére ültem és ezt mondtam:

- Ahhoz képest , hogy  az ölembe ömlött a víz elég jól éreztem magam- mondtam neki-

Nem tudom mi lett volna ha nem ömlik ki az a pohár víz... - mondtam, aztán felálltam  és kimentem. Az előszobában kapott el Cole . Megfogta hátulról a kezem és megcsókolt.

- Ez... - mondta aztán mosolyogva. Még álltunk ott egy pár percig , majd bementünk a saját szobánkba , mert mindketten nagyon álmosak voltunk.  Másnap Kit korán felkellt és elment. 

Mi 8 órakkor már nem találtuk az ágyában. Délre jött csak haza. 

- Hello! Mi a kaja! Majd kilyukad a gyomrom!

- Én főztem! - válaszoltam neki- Rakottkrumpli az ebéd , úgy tudom  azt mindenki szereti!

- Hmm királyság! - ujjongott Kit.Leültünk enni. Mindenki dícsérte a főztömet. 

-Én főztem , Ágó , te mosoggass ma ! - mondtam nevetve és öszeszedtük a tányérokat . Mikor Kit - től vettem el a tányérokat valami furcsát láttam a kezén. Egy eljegyzésí gyűrűt! Mikor eszre vette hogy én észrevettem a gyűrűt a sebébe dugta a kezét.

- Kit? Az meg mi a kezeden?

- Semmi  , semmi....

- De láttam!

- Mit? - kérdezte Ágó is.

- Semmit!- Torkolta le Kit  Ágót!

- Hé gyerekek! Mi van itt! - kérdezte Edi is .

- Semmi semmi! - mondta Kit egyre dühöttebben.

- Miről van szó?- szólt Cole is.

- Na jó! Bevallom! Logan - al eljegyeztük egymást , de....- CSÖRRRRRRRR!  Zavarta meg Kit - et valami.Azonnal beszaladtunk a konyhába . Dylan elesett a tányérokkal a kezében és az egész karja véres lett .

- Segítség! - állt föl Dylan! Dylan csuklója csupa vér , ami azt jelenti hogy az egyik főerét elvágták a szilánkok , tehát meghalhat!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.