Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kitet megbilincselt kézzel vezették ki az ajtón. Az udvaron 100 meg 100 újságíró volt  . Fehér vakujuk  Kit szemébe  villantott egyet kettőt. Kit keze talán életében először remegett a félelemtől

- " Mi van , hogyha megöltem?,, - gondolja folyton. Betuszkolták a kocsiba és a rendőrautó elhajtott vele.

De hogy mi is történt valójában?

Hajnali 1 órakor elfogyott a pezsgő. Ágó így szólt:

- Menjünk le egy másik üvegért!

Úgy is tettünk. Ahogy a boltba tartottunk elmentünk egy Converse bolt előtt. Fogtunk egy baseball ütőt és betörtük a kirakatot. Mint később kiderült 5 darab cipőt virrünk el , reggel mind körülöttünk voltak. Aztán elmentünk Logan lakása mellett. Kit bedühödött és felmet a lakásba. Mivel Logan- t nem találta otthon , mindent széttört . De akkor hogy került vér az ütőre?  Az igazából nem is vér volt.  Kit az asztalon egy kechup - os üveget talált és mérgében szétverte .

De Kit nem emlékezett a kechup- os üvegre  és azt hitte , hogy mérgében megölte Logan- t. A börtönben meglátogattuk. Ő ekkor sápadt arccal közölte:

- Lányok! Azt hiszem megöltem Logan - t.

- Úr isten! Ez komoly? - kérdeztem tőle fehér arccal.

- Azt hiszem. De ha igaz , akkor lehet , hogy soha nem jutok innen ki!

Kit nagy meglepetésére jött egy rendőr és kiengedte , mondván:

- Az óvadékot már kifizették!

- Mi? Az hogy lehet! D hát én megöltem egy embert!

- Nem nem! Megvizsgáltuk  a foltot a baseball ütőn és az eredmény paradicsom , barnacukor , fokhagyma , bors, olivaolaj, ....

- Tehát az ütőn kechup volt?- kérdeztem félbeszakítva a biztosurat.

- Ahyogy mondja. Tehát ön szabad ! - mondta és ridegen nézett Kitre , bajusza mögül. Kit végre kiszabadult!  A börtönkapuban Logan alakja rajzolódott . Kit , bármennyire is utálta Logan- t , odafutott hozzá és megölelte. Ez mindent elárult. Ez az ölelés azt jelentette : Jaj de jó, hogy életben vagy!

Kit nem tudta , de a hátuk mögött egy újabb ismerős alak jelent meg.  Peti volt az. Mikor Kit elengedte Logan- t , meglátta Peti fancsali arcát. Olyan volt , mint aki citromba harapott.

Kit odafutott hozzá.

- Jaj Peti! Férre ne értsd! Ez nem az , aminek látszik! - Ekkor Logan vérszemet kapott , odament Kit - hez és megcsókolta. Mire Kit kiküzdötte magát Logan kezeiből , már Peti nem volt ott.  Kit egy hatalmasat nyomott oda Logan - nak ,  majd még egyszer oda is rúgott neki , a lába közé....... Logan összerogyott fájdalmában.

- Ez meg fog látszani! - szólt Ágó , majd Dylan kezét fogva  egyszerűen megkerülte Logan - t és hazamentünk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.