Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egy pár perc után megjelent a kapunk előtt Cole személyesen én pedig egy személyes  pofonnal üdvözöltem .

- Nem voltam elég világos ?

- Flo ! Legalább adj esélyt , hogy megmagyarázzam a történteket ! Engedj be , csak az udvarra !- nagy duzzogva kinyitottam a kaput neki .

- Én szeretlek ! Kérlek gyere vissza hozzám Amerikába ! Azt szeretném , ha mostmár örökre együt lennénk , ezért is kértem meg a kezed!

- Azt hiszed , hogy ide jössz egy év után és minden megoldódik 4 Én nem vagyok olyan mint Ágó! Én nehezen bár , de felkapartam magam a padlóról ! Nem akarok visszazuhanni oda !

- Nem fogsz ! Az az étteremben egy félreértés  volt ! Én nagyon szeretlek ! És te szeretsz még ! Ha azt mondod , hogy nem akkor elmegyek !

- Nem ! - vágtam rá a fűre tekintve.

- Rám nézz! A szemembe ! És esküdj !

Nagy sóhatással Cole tengerkék szemébe néztem . Teljesen elvesztem benne !

- Flo! - válaszolj már !

- Ööööö! Nem ! - válaszoltam .

- Esküdj ! - szólt Cole csengő bongó , férfiasan édes hangján . Erre rögtön a hátam mögé tettem a kezem , s keresztbe tett újjal szóltam hozzá:

- Esküszöm , hogy nem szeretlek ! - Cole erre megfogta a karom és előrehúzta. Látta keresztbe tett újjaimat és erre rögtön tudta , hogy még szeretem.

- Látod !

- Figyelj Cole ! Nagyon megbántottál ! Ott álltam gyönyörű ruhában és te képes voltál otthagyni ...

- Amit mai napig bánok ! - szólt közbe Cole .

- De akkor is . Az étteremben pedig láttalak Samantával , aztán meg elköltöztél ahhoz a fehércselédhez !

- Ott vártalak a kórház előtt , de te már nem voltál ott ! Samantával pedig semmi közünk nincs egymáshoz , csak azt hazudtam anyunak , hogy nála lakom , de egy hotelben voltam , mert nem akartam otthon maradni , mert ott minden rád emlékeztetett.....

- ... Értem ..- döbbentem le. - Ebben az estben legyünk barátok! Most még időre van szükségem ! - szóltam és nyújtottam a kezem egy kézfogásra. - De most menj el !

Cole - al kezetfogtunk . Megfordultam és bementem a házba , de előbb még visszafordultam , odarohantam Cole - hoz és megcsókoltam csókós kis száját.

- Nem bírtam ki ! - szóltam mosolyogva majd berohantam a házba.

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.