Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A díszítés közben kiterveltük , hogy elmegyünk ma csónakázni .

- Piknikezhetnénk is ! - szólt Ágó.Úgy is tettünk és Edit is hívtuk . Kit és Nix intézte a csónakokat , mi pedig a kaját . Először megkajáltunk , aztán beültünk a csónakokba. 2 csónak volt , az egyékben én ültem Nixel , Kittel Dórival és Edivel , a másikban pedig Rékú ült Dylan - al , Cole val és Ágóval . Egyszer csak Cole felállt a csónakban , hogy jobban körülnézzen, de igencsak rosszul tette , hisz kanyar jött és ő nagy csobbanással esett a vízbe. Mi mindannyian nevetésben törtünk ki , de mikor Cole elmerült és nem jött fel megijjedtünk. Utánnaugrottam . A mélyben megpillantottam Cole alakját  és felhoztan a felszínre .

- Cole ! Col,e ! Térj magadhoz ! - kiabáltam könnyes szemmmel , kétségbeesetten. Erre Cole a szemembefröcskölt egy kis vizet és nevetni kezdett . Én erre duzzogav úsztam ki a partra .

- Most mi a bajod ? - Követett Cole.

- Hogy mi  a bajom? Bármilyen meglepő , nem szeretem ha valaki a halálát játsza! - üvöltöttem le a fejét.

- Csak hülyültem ! Olyann nagy baj ez ?

- Hátt akkor hülyülj tovább , de én mentem .

- Ne menj!  Hisz utánnam ugrottál . Ez azt jelenti hogy kedvelsz!

-Kedveltelek. De megnyuktatlak , mostmár egy cseppet sem kedvellek. Azt hittem komolyabb vagy . De látom , hogy tévedtem.

- Komolyabb is vagyok! De azt hittem ez neked bejön!

- Hát nem jott be! Eszt elszúrtad , mert soha az életbe nem akarlak látni ! Soha többé!

Otthon százával kaptam a hívásokat és az sms - eket. Nem vettem fel a telefont. A sms - eit elolvastam , de utánna kitöröltem őket . Mind egy szálig. Soha többé nem akartam látni Cole - t de az utcán összefutottunk és akkor sem hagyott békét a bocsánatkéréssel. Nem tehettem mást , elmentem egy nyári táborba. Azt gondoltam hogy ott nem fog megtalálni. ...

- Szia! Mi a neved ? - kérdezte tőlem egy srác .

- A nevem Flo . És a tied ?

- Az én nevem Tamás , vagyis Tom.

- Szia  Tom . Örülök hogy találkoztunk.- mondtam neki. Ettől  a perctől fogva Tom lett a táborban az eggyetlen barátom mindent eggyütt csináltunk Aztán egy nap:

- Nagyon tetszel nekem Flo! Van barátod ? - kérdezte.Egy pillanatig elgondolkoztam , aztán :

- Nincs . - válaszoltam .

- Mi lenne ha.......- és lesmárolt . Ebben a pillanatban megérkezett egy helikopter .. Cole kiszállt. Egy hatalmas csokor rózsa volt a kezében , de mikor meglátott  eldobta a rózsát és visszaszállt .

- Menjünk vissza kérem! - mondta a pilóztának - Nincs itt semmi keresnivalónk!- kár hogy nem látta , hogy mi történik ezután. Egy hatalmas pofont vágtam le Tomnak . Az álla fennakadt. Azt se tudta , hogy fiú - e , vagy lány .

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.